Gezien op TV - Strakke buitenkamer met open haard

In het vier-programma ‘Een Baksteen in de maag’ mochten we deze strakke buitenkamer met ingebouwde haard ontdekken. Een plek waar de bewoners van deze woning van kwalitatieve buitenmomenten kunnen genieten. Interieurarchitect Kurt Demeulemeester tekende voor het ontwerp, Renson Ambassador Holstra stond in voor de plaatsing van de Renson Camargue.

Outdoor living space: Camargue

Strakke buitenkamer met open haard Deze witte woning gelegen in een rustige Vlaamse woonwijk biedt een open leefruimte die naadloos overgaat in een strakke buitenkamer. Dankzij de buitenhaard en neerlaatbare zijelementen in de terrasoverkapping hoeven de bewoners de zomer niet langer af te wachten om van kwalitatieve buitenmomenten te kunnen genieten.

Where magic happens... Algarve 'Classic Line'

Skye - Modulair, innoverend en volledig afsluitbaar terrasdak

Deze nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson® is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden. De lamellen bieden bescherming tegen de regen, zon en wind. In de zomer kan de warme lucht ontsnappen en in de winter kan het dak opengeschoven worden om volop van het zonlicht te kunnen genieten. Vooral wanneer Skye tegen een gevel aangebouwd wordt, is dit belangrijk om in huis toch nog van binnenvallend zonlicht te kunnen genieten. De lamellen van Skye terrasoverkapping zijn zo ontworpen dat die neerslag zijdelings afvoeren.

Lamellendak - Camargue

Deze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Baksteen in de maag - Vier

In het woonprogramma ‘Een Baksteen in de Maag’ op VIER werd recent een mooie realisatie met de Camargue in de kijker gezet. De eigenaars van de woning hadden de specifieke vraag om langer van hun terras te kunnen genieten, in alle weersomstandigheden. Het resultaat is een volledig nieuw aangelegd terras met het Camargue lamellendak van RENSON. Deze installatie werd gerealiseerd door Renson Ambassador: SDS Verandabouw en Renson Installer:  Tuin & Tegelwerk.

Toscane

Terrasoverkapping met openvouwdaar doek in het dak. In het dak zit een waterafstotend doek dat bescherming biedt tegen regen. De zijkanten kunnen volledig afgesloten worden met verschillende elementen.

Camargue

Ervaar hoe uw leven verandert, als u meer tijd buiten kan doorbrengen. Een tijdloos design en oneindige personalisatiemogelijkheden … deze terrasoverkapping past zich aan uw woning aan. Kantelbare zonwering laat u toe om de ideale lichtinval en ventilatie te realiseren.

Lagune

Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin. Ontdek de voordelen van de Lagune® terrasoverkapping.

Healthy Domestic Concept®

RENSON® biedt u als specialist in ventilatie en zonwering, een meervoudige oplossing met het Healthy Domestic Concept® om zo uw droomwoning te creëren.

Bedrijfsfilm

RENSON creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Windtunneltest

Windtunneltest Fixscreen Evo // 130 km/h windsnelheid

Lagune

Ultieme luxe en welzijn op uw terras. Buiten leven in uw stijlvolle en comfortabele leefruimte, het hele jaar door. Beschermd tegen zon, regen en wind met behoud van optimaal contact met de omgeving.

Algarve

Een trendy en functionele oplossing voor aangenaam buiten vertoeven. Een jong en modern design … deze overkapping kan u overal plaatsen – op uw terras, naast uw zwembad of gewoon losstaand in uw tuin.