Camargue - Fixscreen

Over Windvaste doekzonwering - Fixscreen - Aanvullende bescherming met behoud van contact met de omgeving !

  • Verticale doekzonwering

Door de integratie van de verticale zonwering, de Fixscreen®, al of niet voorzien van crystalvensters om het zicht naar buiten te behouden, kan men een extra buitenruimte realiseren waar men beschut is tegen zon, regen en wind. De unieke eigenschap van glasvezeldoek, zorgt ervoor dat het zicht naar buiten gedeeltelijk behouden blijft. Deze doeken zijn in een 50- tal kleuren ter beschikking en laten toe de Lagune® en Camargue® te personaliseren en de sfeer te realiseren die men wenst.

Windvast in elke positie !

De verticale doekzonwering is voorzien van onze gepatenteerde Fixscreen®-technologie (Patented Technology). Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is de screen bovendien insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij de zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met symmetrische rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders. Bovendien geeft RENSON 7 jaar garantie op de Fixscreen®-technologie*. *Rits blijft in de zijgeleider en een optimale hechting van de rits aan het doek

Eenvoudige integratie, ook achteraf !

Het unieke Connect&Go® systeem (Patented Technology) zorgt voor eenvoudig installeren van de doekzonwering zonder geknoei met kabels en vergemakkelijk snel en proper onderhoud. Op deze manier kan de Fixscreen® ook perfect achteraf geïntegreerd worden. Het doek kan eveneens eenvoudig gereinigd en verwijderd worden.

Onderlat verdwijnt in kast !

Het kader van de Camargue® is zo ontwikkeld dat de onderlat bij een opgetrokken screen esthetisch weg zit in de kast.

Producten:

Produits:

Camargue, Lagune, Toscane, Camargue Skye