Tips & Nieuws

Lamellendak Camargue van RENSON op tv

In de aflevering van vrijdag 22 april van het programma ‘Een Baksteen in de Maag’ op VIER wordt een mooie realisatie met de Camargue in de kijker gezet. Femke Heens van Renson en tuinaannemer Kevin Vanden Neucker van Tuin & Tegelwerk geven meer info over deze knappe installatie in de rubriek Trending van het woonprogramma*.

De eigenaars van de woning hadden de specifieke vraag om langer van hun terras te kunnen genieten, in alle weersomstandigheden. Het resultaat is een volledig nieuw aangelegd terras met een deel volledig overdekt en een deel overkapt met het Camargue lamellendak van RENSON.

Deze twee delen van het terras lopen naadloos in elkaar over en zijn aan de voorzijde beide af te sluiten met geïntegreerde Fixscreen doekzonwering met een crystalvenster. Voor de vloerbedekking werd gekozen voor blauwe hardsteen en tropisch hardhout en de zijkanten van het overdekt terras zijn afgewerkt met behandeld cederhout. 

Deze afwerking past heel goed met de Loggiawood Privacy schuifpanelen die de zijkant van de Camargue mooi en discreet afsluiten. De Camargue werd in hetzelfde kleur van de ramen gekozen en de lamellen in het dak zijn in het wit voor meer helderheid op het terras. Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting in de lamellen kunnen de bewoners nu tot ’s avonds laat van hun terras en nieuwe vijver genieten!

Uitzending Een Baksteen in de Maag:

Vrijdag 22 april om 20u
Zondag 24 april om 19u15
Maandag 25 april om 17u25

 

  

* Deze installatie werd gerealiseerd door Renson Ambassador: SDS Veranda en Renson Installer:  Tuin & Tegelwerk.  

Meer weten over onze producten?

Ontvang nu onze gratis brochure