Design terrasoverkapping met doek

De Renson Lapure staat synoniem voor een minimalistische designoverkapping aan je huis. Het concept met de discrete aluminium kolommen doet wonderen. Deze terrasoverkapping met doek matcht perfect met een moderne woning, maar in de Classic Line-uitvoering met kroonlijsten en ornamenten past de Renson Lapure ook wonderwel bij een klassieke bouwstijl. Bovendien is deze overkapping makkelijk koppelbaar, handig voor wie zijn terrasoverkapping met doek in de toekomst zou willen uitbreiden. Het screendak beschermt je tegen water, wind en zon én kan volledig open voor een panoramisch zicht op de blauwe lucht of sterrenhemel.

Er zijn twee mogelijkheden om je designoverkapping tegen de gevel aan te bouwen. Ga voor eindkolommen met geïntegreerde waterafvoer om de regen te slim af te zijn. Liever wat meer schaduw? Kies dan voor een Renson Lapure met verschoven kolommen, waarbij het dak van je terrasoverkapping met doek wat verder strekt. Je kan de Renson Lapure langs de zijkant dichtmaken door eerst een Triangle als invul-element vanaf de gevel te gebruiken en daarna zonwerende Fixscreens in opbouw te plaatsen. Werk het geheel af met stijlvolle ledverlichting om ook ‘s avonds optimaal onder van je stijlvolle terrasoverkapping met doek te kunnen blijven genieten. 

Vraag jouw inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze realisaties en ontdek de verschillende modellen en al hun mogelijkheden.

Geniet nu van de voorjaarsacties op onze terrasoverkappingen en carports

Heb je nog vragen? Kom langs tijdens de Renson Days op 15, 16 en 17 maart en ontdek er alles.

Technische specificaties

Afmetingen één dakdeel:
Breedte
Diepte

6 m maximum (met dwarsbalk)
5 m maximum
Doorloophoogte
2,9 m maximum
Koppelbaar
Driedelig in breedte tot 18 m
Hellingshoek
10° - 35°
Windgarantie gesloten dak
Tot 100 km/u
Waterafvoerdebiet
80 l/m² u

Bekijk je eigen overkapping of carport in ‘Augmented Reality’

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie van je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op. Download daarna de 'Renson AR App' en laad de geconfigureerde overkapping in. Nu kun je jouw terrasoverkapping of carport in detail bekijken op de plaats waar die moet komen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.

Gerelateerde artikels

Het belang van een oerdegelijk doek voor je terrasoverkapping

Toegegeven: wanneer je een terrasoverkapping ziet, zijn de eerste factoren die in het oog springen de kleur en de vorm. Maar staar je daar niet blind op. De kwaliteit van het doek is namelijk zeker zo belangrijk. Voor je dolenthousiast naar de winkel trekt, ben je maar beter op de hoogte van kwaliteitskenmerken waarop je moet letten!
Lees meer >