Terrasoverkapping met doek

De Renson Lagune is een terrasoverkapping met een lichtdoorlatend doek dat rust op een stijlvol aluminium frame. Deze hellende overkapping biedt maximaal comfort op het terras en is beschikbaar in tal van kleuren. Het dak van je terrasoverkapping met doek is zon-, water- en windwerend en kan je op mooie dagen helemaal openschuiven. Regenwater wordt via verborgen afvoeren weggeleid, zelfs als de Renson Lagune niet volledig gesloten is. 

Deze duurzame terrasoverkapping wordt aan je huis aangebouwd en is modulair. Je kan de Renson Lagune dus op elk moment uitbreiden. Met geïntegreerde zij-elementen maak je de terrasoverkapping met doek helemaal weather proof. De Triangle vult de schuine hellingshoek mooi op, waarna je de zijwanden van de Renson Lagune kan afwerken met bijpassende schuifpanelen  of een Fixscreen zonwering. Een snelle doorgang  zorgt dat je niet de hele zijkant moet openschuiven om even iets te halen. Wil je het echt knus maken? Ga voor ledverlichting , verwarming en luidsprekers om van de terrasoverkapping aan je huis ook een echte thuis te maken.  

Vraag jouw inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze realisaties en ontdek de verschillende modellen en al hun mogelijkheden.

Contacteer vrijblijvend
een verdeler
in jouw buurt.

Technische specificaties

Afmetingen één dakdeel:
Breedte
Diepte

6 m maximum
6,2 m maximum
Doorloophoogte
2,5 m maximum
Koppelbaar
Tweedelig in breedte tot 12 m
Hellingshoek
8° - 19°
Windgarantie gesloten dak
Tot 120 km/u
Waterafvoerdebiet
150 l/m² u

Bekijk je eigen overkapping of carport in ‘Augmented Reality’

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op. Download daarna de 'Renson AR App' en laad de geconfigureerde overkapping in. Nu kun je jouw terrasoverkapping of carport in detail bekijken op de plaats waar die moet komen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.

Gerelateerde artikels

Het belang van een oerdegelijk doek voor je terrasoverkapping

Toegegeven: wanneer je een terrasoverkapping ziet, zijn de eerste factoren die in het oog springen de kleur en de vorm. Maar staar je daar niet blind op. De kwaliteit van het doek is namelijk zeker zo belangrijk. Voor je dolenthousiast naar de winkel trekt, ben je maar beter op de hoogte van kwaliteitskenmerken waarop je moet letten!
Lees meer >