Terrasoverkapping met plat dak

Ellice is een terrasoverkapping met een zeer moderne look. Het aluminium lamellendak zit vervat in een slanke draagstructuur om zowel vrijstaand als tegen de gevel te monteren. De roteerbare lamellen van deze terrasoverkapping met plat dak zijn dubbelwandig voor extra stevigheid en zijn van binnenuit bekeken vlak met een minimale naad tussen de lamellen. Dankzij de geïntegreerde borstels sluiten de lamellen uiterst zacht, met als bijkomend voordeel dat ze niet kunnen vastvriezen. 

De roteerbare lamellen beschermen je bovendien tegen de zon en laten tegelijk een fris briesje binnen. Wanneer het regent, sluit je het dak volledig en wordt het water gecontroleerd afgevoerd. Deze terrasoverkapping met plat dak is dus een echte allrounder. Werk het aluminium lamellendak af met een Lineo ledlamel om ook met gesloten dak extra licht binnen te laten. Als je knus en beschut tegen de wind op je terras wil zitten, kan je de zijkanten dichtmaken met een zonwerende Fixscreen in opbouw. Kies voor je terrasoverkapping uit 20 moderne kleuren voor de perfecte match met je gevel en tuininrichting.

Wil je toch de vrijheid om meer kleuren en opties te kunnen kiezen? Dan vind je bij de Algarve terrasoverkapping ongetwijfeld wat je zoekt

Vraag jouw inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze realisaties en ontdek de verschillende modellen en al hun mogelijkheden.

Geniet nu van de voorjaarsacties op onze terrasoverkappingen en carports

Heb je nog vragen? Kom langs tijdens de Renson Days op 15, 16 en 17 maart en ontdek er alles.

Technische specificaties

Afmetingen één dakdeel:
Span 
Pivot 

4,5 m maximum
6 m maximum
Doorloophoogte
2,8 m maximum
Koppelbaar
Niet
Lamelrotatie
Maximum 150°
Windgarantie dak met gesloten lamellen
Tot 100 km/u
Waterafvoerdebiet
100 l/m² u
Draagkracht
80 kg/m²

Bekijk je eigen overkapping of carport in ‘Augmented Reality’

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie van je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op. Download daarna de 'Renson AR App' en laad de geconfigureerde overkapping in. Nu kun je jouw terrasoverkapping of carport in detail bekijken op de plaats waar die moet komen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.