Tips & Nieuws

Geniet nu van uitzonderlijke herfstacties

Geniet bij je aankoop van een Lapure, Algarve en Camargue terrasoverkapping van uitzonderlijke herfstacties

In de herfst tovert de natuur zich helemaal om. Onder een terrasoverkapping kan je maximaal genieten van alle kleurenpracht in jouw tuin. Momenteel geniet je bij aankoop van een Lapure, Algarve en Camargue terrasoverkapping van uitzonderlijke herfstacties*.

Lapure

Een Lapure overkapping biedt een waterdicht en windvast Fixscreen doek in het dak. Deze minimalistische overkapping wordt steeds aan de woning geplaatst. Met één druk op de knop regel je de lichtinval op het terras. Zij-invullingen met windvaste Fixscreen doekzonwering bieden extra bescherming tegen lage zon, regen en wind. Zo geniet je ook in de herfst van jouw favoriete plekje. Bovendien krijg je nu de tweede Fixscreen aan halve prijs.

Wil je genieten van deze actie? Klik hier om gecontacteerd te worden door een Renson Ambassador.

Algarve

Een strakke overkapping met kantelbare lamellen in het dak. Dat is waar Algarve voor staat! Het dak biedt bescherming tegen zon, regen en wind. Geïntegreerde ledverlichting laat toe om een gezellige sfeer te creëren. Zo kan je langer buiten vertoeven. Momenteel krijg je elke tweede ledlamel gratis.

Wil je genieten van deze actie? Klik hier om gecontacteerd te worden door een Renson Ambassador.

Camargue

Dit stijlvol lamellendak biedt de meeste mogelijkheden tot personalisatie. Ledverlichting, audio, verwarming en allerlei mogelijke zij-invullingen kunnen één voor één perfect geïntegreerd worden in deze terrasoverkapping. Camargue geeft je de kans om het hele jaar door te genieten van het buitenleven in alle comfort. Nu krijg je bij aankoop van een Camargue overkapping elke tweede ledlamel gratis alsook elke tweede Fixscreen zij-invulling aan halve prijs.

Wil je meer weten over deze actie? Klik dan hier om gecontacteerd te worden door een Renson Ambassador.

* deze acties zijn geldig van 15/09/2017 tot en met 30/11/2017 en enkel geldig bij de deelnemende Renson Ambassadors.